24 czerwca – poniedziałek

    Śniadanie: Płatki chocapic z mlekiem chleb masło, szynka gotowana ,pomidory, cebula, morele

 Obiad: Żurek z kiełbasą i ziemniakami, naleśniki, z serem jogurtem naturalnym i truskawkami, kompot wiśniowy

  Podwieczorek: bułka z masłem, jajkiem, roszponką, kakao na mleku

                   25 czerwca – wtorek

      Śniadanie: Jaglanka z morelami i mlekiem chleb, masło ser żółty, szynka mielona, roszponka, papryka

  Obiad: Zupa szpinakowa -krem, leczo z piersi z indyka, ryż, sałatka z pomidorów i cebuli, kompot z czarnej porzeczki

  Podwieczorek: chleb razowy z masłem miodem mleko, truskawki

                    26 czerwca – środa

   Śniadanie: Kawa inka na mleku, chleb, masło, pasta z makreli wędzonej, cebuli, oliwy, arbuzy

   Obiad : Krupnik z zieleniną pieczeń rzymska, ziemniaki ,fasolka szparagowa z masłem,sałata z rzodkiewką, dymką, kompot z truskawek

   Podwieczorek: Tosty pełnoziarniste z kiełbasą, serem, i papryką, herbatka owocowa

    27 czerwca – czwartek

    Śniadanie: Kuskus kukurydziany z mlekiem, chleb, masło, pasta z jaj ,zieleniny , arbuzy

 Obiad:  Zupa ogórkowa, spagetti z mięsem wołowym, surówka z kapusty pekińskiej, papryki, i rodzynek, napój z miodu i cytryn

 Podwieczorek: budyń ,, łaciaty” , banany

      28 czerwca– piątek

Śniadanie: Płatki orkiszowe z żurawiną i mlekiem , chleb, masło, twarożek z rzodkiewką i czosnkiem , banany

Obiad: Zupa fasolowa, kotlety z mintaja, ziemniaki, surówka z białej kapusty, marchwi z ziarnami słonecznika, kompot wieloowocowy

Podwieczorek: Chałka z masłem, mleko, truskawki

Pomiędzy posiłkami  podajemy herbatkę owocową oraz wodę stołową