1 kwietnia – poniedziałek                                                                                                           

Śniadanie: Płatki orkiszowe z żurawiną i mlekiem chleb masło  szynka gotowana pomidory cebulka  gruszki

Obiad: Zupa szczawiowa z ziemniakami leniwe pierogi z masłem surówka z marchwi jabłek i brzoskwiń kompot z czarnej porzeczki

Podwieczorek: bułka z masłem  jajkiem cykoria mleko pomarańcze

2 kwietnia- wtorek 

                                                                                                                                                                                                                                                                     

Śniadanie: Płatki kangusy mlekiem chleb masło  pasztet z indyka ogórek kwaszony jabłko

Obiad: Krupnik z zieleniną pieczeń ze schabu w ziołach ziemniaki buraczki gotowane surówka z cykorii                                                                                                   mandarynek i żurawiny kompot wiśniowy

Podwieczorek: placuszki drożdżowe gryczano- pszenne z jabłkiem mleko

 

                                                                                                   3 kwietnia-środa

Śniadanie: Makaron na mleku chleb masło ser biały z czosnkiem rzodkiewką jabłko

Obiad : Zupa pomidorowa z ryżem  sznycel z piersi kurczaka ziemniaki sałatka z brokułów, kalafiorów, pomidorów i jajek napój miodowo-cytrynowy

Podwieczorek: Chleb razowy z masłem dżemem mleko mandarynki

 

                                                                                                         4 kwietnia- czwartek

Śniadanie: Płatki ryżowe na mleku chleb masło szynka z drobiu, ser żółty roszponka papryka banany

Obiad: Zupa krem z dyni bitki wołowe w sosie cebulowym kasza gryczana surówka wiosenna z sałaty rzodkiewek i dymki kompot wieloowocowy

Podwieczorek: koktajl mleczno – truskawkowy bułeczka grahamka z masłem

 

                               5 kwietnia– piątek

Śniadanie: Kawa inka na mleku chleb masło pasta z łososia zieleniny i oliwy banany

Obiad: Zupa włoska minestrone z kluseczkami kotlety z jaj , zieleniny , ziemniaki surówka z czerwonej kapusty jabłek i cebuli kompot truskawkowy

Podwieczorek: chałka z masłem mleko mleko kiwi

 

Pomiędzy posiłkami  podajemy herbatkę owocową oraz wodę stołową.